Evenaring PR bij seizoensopening!

Afgelopen zaterdag (31 mei) heb ik mijn eerste wedstrijd gesprongen, nadat ik op 10 mei  bij de Ter Specke bokaal in Lisse mijn rechter hamstring verrekt had. Ik heb tijdens het herstel erg goed kunnen trainen en mijn vorm uit Zuid Afrika zo goed mogelijk vast gehouden. Dat resulteerde uiteindelijk in mijn beste seizoensopening ooit en een evenaring van mijn indoor PR: 7.75 (+0.3). Het is wel mijn beste afstand ooit gesprongen in de buitenlucht!

Komende week ga ik toewerken naar de FBK-Games in Hengelo. Daar mag ik springen tussen de absolute wereldtop, met twee Olympisch Kampioenen en verschillende medaillewinnaars op WK. Veel te leren en natuurlijk hoop ik op een mooie stunt door de finale te halen tussen deze jongens!

Het onderstaande filmpje toont het interview dat ik had met Losseveter over mijn blessure, mijn PR en de FBK-Games.

Oordegem Marius Kranendonk from Losse Veter on Vimeo.

Geplaatst op in Geen categorie

Reactie plaatsen

*