Herzog Medical

Ik ben enorm blij dat Herzog Medical mij gaat helpen met mijn droom om steeds verder te springen. Herzog Medical zal me met hun producten helpen om tijdens de training minder last te hebben van de schokbelasting op kuiten, schenen en achillespezen. Daarnaast helpen de producten ook bij het  herstel na een zware training.Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Hun succes is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en voortdurende dialoog met onze wederverkopers en vooral eindgebruikers. Het productenassortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sportgerelateerde blessures.

Persoonlijk maak ik vooral gebruik van de volgende producten van Herzog Medical:

PRO Tubes, hoge compressie

Om tijdens de (sprong)trainingen de kuiten, schenen en achillespezen van optimale steun en compressie te voorzien gebruik ik de PRO Tubes van Herzog Medical. Enkele kenmerken van deze PRO Tubes zijn:

  • Afnemend drukverloop van enkel tot knie
  • Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespees problemen
  • Worden vooral gebruikt tijdens de inspanning

LET OP: Omdat er geen compressie werking is op de voet, in tegenstelling tot de kousen met voet, moeten de tubes na de cooling down worden uitgetrokken.

Herzog Hamstringkous

Deze kous draag ik tijdens mijn verspringtrainingen. Hij is speciaal ontwikkeld voor de behandeling en preventie van blessures aan Hamstrings en Quadriceps die vaak ontstaan bij explosieve acties.

De bovenbeenkous ondersteunt het dijbeen als een strakke bandage waardoor kleine spierscheurtjes sneller herstellen en erger wordt voorkomen. Maar ook bij duurinspanning blijken de bovenbeenkousen heel effectief te zijn. De schokbelasting tijdens het lopen van de zware bovenbeenmusculatuur wordt effectief tegengegaan waardoor er minder spierschade zal optreden. En waar minder schade ontstaat hoeft ook minder hersteld te worden. De anatomische breiwijze draagt zorg voor een optimale pasvorm waardoor het draagcomfort ook onder warme omstandigheden altijd optimaal is.

Herzog Medical
www.herzogmedical.com
Tel.: +31(0)33 286 6030
Email: info@herzogmedical.com