Ik heb uw hulp nodig!

Ik ben een gezegend mens. Ik doe een leuke opleiding, woon op mezelf, ben kerngezond, heb een fantastische familie die me steunt en kan best 574676_542161019148143_1683718565_neen aardig potje sporten. Toch heb ik UW hulp nodig. Ik heb namelijk ook een droom: Ik wil naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het grootste gedeelte van deze droom heb ik zelf in de hand. Ik train hard, eet gezond, zorg goed voor mijn lichaam, luister naar mijn lichaam, verzamel de juiste mensen om me heen, maak keuzes voor de topsport en ik wil er alles aan doen om mijn droom uit te laten komen. Waar heb ik u dan voor nodig? Een aantal zaken, die ik zelf niet in de hand heb, zouden de weg naar mijn droom een stuk makkelijker maken! Daar kunt u hopelijk bij helpen.

Ik begrijp als geen ander dat voor niks de zon opgaat. U bent in mij geïnteresseerd (want op mijn website), maar ook u wilt een Return On Investment op uw sponsoring. Ik wil dan ook graag echt de samenwerking aangaan. Samenwerken om elkaar vooruit te helpen. Wat ik voor uw bedrijf kan betekenen staat in onderstaand sponsorplan. Als u dat toch leest, kijk dan meteen even hoe u mij kunt helpen!

Sponsorplan Marius Kranendonk (PDF)

U kunt contact opnemen via: info@mariuskranendonk.nl of 06 13673789.

Een korte samenvatting van het sponsorplan treft u hieronder aan:

Doelstellingen

 • Nederlands kampioen 2014
 • EK atletiek 2014 & 2016
 • Olympische spelen 2016

Wat kan ik voor u betekenen?

 • Website; op mijn website is er ruimte voor uw logo. Dit logo zal linken naar jullie website. Mijn website heeft in een jaar tijd 1 augustus 2012 – 1 augustus 2013 10.800 bezoekers getrokken en bijna 30.000 pageviews gehad.
 • Landelijke/regionale media; Het afgelopen jaar ben ik druk gevolgd door verschillende landelijke en regionale media. Tijdens al deze interviews kom ik voor een groot publiek in beeld. Het Parool heeft me voor het seizoen 2013/2014 al een groot interview beloofd met foto, dus ook dat is weer goede publiciteit! (http://www.mariuskranendonk.nl/wp-content/uploads/2013/02/Artikel-Trouw.jpg)
  (http://www.rtvnh.nl/nieuws/109367/Marius%20Kranendonk%20wil%20naar%20Rio)
  (http://www.mariuskranendonk.nl/zilver-op-nk-met-7-66m).
 • Wedstrijden;  Op wedstrijden zien veel mensen me rondlopen en worden er veel foto’s gemaakt. Op het moment dat Emiel en ik samen aankomen in uw sponsorkleding gaat dat erg opvallen. Daarnaast zet de NOS het verspringen steeds vaker neer als een strijd tussen Gaisah (gearriveerd en 2e van de wereld) en mij (opkomend talent met een mooi verhaal). Uw logo zal hier dus zichtbaar zijn!
 • Clinics; Samen met Emiel geef ik gedurende het jaar meerdere clinics bij atletiekverenigingen, evenementen of gemeenten. Ook hier kunnen we in kleding met uw bedrijfslogo aantreden.
 • Promotie via Twitter & Facebook; Op Twitter/Facebook plaats ik bijna dagelijks berichten over mijn trainingen/sport/leven. Hierbij kan ik foto’s of informatie plaatsen over uw bedrijf.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor mij?

 • Sponsoring van voldoende functionele kleding en schoenen; Het vele trainen, de wedstrijden en de clinics vragen veel van de kleding/schoenen van een atleet.
 • Trainer; Momenteel sta ik twee keer in de week op de baan met Emiel Mellaard. Dit is erg fijn, maar betekent ook dat ik 6x in de week alleen op de baan sta. Het zou erg fijn zijn als uw bedrijf zou willen investeren in het mogelijk maken van het vaker samen op de baan staan met Emiel.
 • Trainingsstage; Om mezelf te blijven verbeteren is trainen het belangrijkste middel. De belangrijkste trainingen om jezelf te verbeteren vinden plaats tussen oktober en april. U begrijpt dat het juist in die periode in Nederland erg nat en koud is. Dit zijn niet de perfecte omstandigheden, omdat de kans op blessures veel groter is dan in de zon. Het zou dus ideaal zijn om tijdens deze periode 2x een maand in het warme buitenland te kunnen trainen.
 • Auto; Momenteel reis ik naar al mijn trainingen en wedstrijden op de fiets of met het openbaar vervoer. Het zou me veel tijd schelen als ik dit voortaan kan doen met een auto. Wilt u me een auto sponsoren, dan kunnen we daar uiteraard veel reclame op plakken en leuke reclamefilmpjes mee maken. (De lengte van 2 (kleine) auto’s springen, over een auto heen springen, etc.
 • Donaties; Uiteraard is geld een belangrijke factor in bovenstaande punten. Indien het voor uw bedrijf niet mogelijk is om een volledige post te ‘dekken’, dan kunt u altijd een donatie doen. Op deze manier kunt u samen met anderen mijn droom toch mogelijk maken!