ONMEDIA

Aangezien atletiek geen sport is die veelvuldig in het nieuws en op tv komt, is het belangrijk om jezelf een platform te geven om nieuwsberichten, filmpjes, updates, goed nieuws en slecht nieuws te delen. ONMEDIA biedt mij de kans om dit gratis te doen. ONMEDIA heeft het ontwerp van mijn website gemaakt, waarna we deze gezamenlijk hebben ingevuld. Daarnaast sponsort ONMEDIA mij de hosting en onderhoudskosten.

ONMEDIA is sinds 2008 een innovatief internetbureau voor zowel kleine, middelgrote en grote organisaties. Niet  alleen voor het ontwerp, maar ook voor de techniek en hosting kun je bij ONMEDIA terecht. In de loop der jaren is ONMEDIA gespecialiseerd geraakt in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een eigen uitstraling.

ONMEDIA bestaat uit een klein team van samenwerkende ondernemingen gespecialiseerd op het gebied van techniek, design, hosting en marketing. Ze zijn betrokken bij hun werk en bieden creatieve oplossingen. Hun gezamenlijke passie: effectieve, onderscheidende websites bouwen waar zowel de klant als ONMEDIA trots op is.  Heb je interesse of vragen?

ONMEDIA
www.onmedia.nl
Tel.: +31 (0)183 71 20 76
Email: info@onmedia.nl